Blog

Peabody, hevonen, painaa vähemmän kuin vesimeloni, on maailman miniatyyreisin hevonen.

Peabody, joka painaa vähemmän kuin suuri vesimeloni, on maailman pienin minihevonen. Äiti hylkäsi Peabodyn ja löydettiin sen ollessa nälkäinen.

Muutaman kuukauden ikäinen Peabody on pienempi kuin useimmat koirat ja painaa noin. 8,5 kiloa. Peabodyn äiti kieltäytyi siitä, koska varsa oli liian pieni tutille. Peabody elää kuitenkin ylellistä sisähevoselämää. Kolme koiraa ovat sen parhaat ystävät.

Faith Smith on Peabodyn uusi omistaja. Hän on San Diegossa toimiva pienten hevosten kouluttaja. Peabody on ikäisekseen maailman miniatyyreisin hevonen. Vaikka Peabody on tarpeeksi pieni ulkona pidettäväksi, se on hevonen, joka ei voi elää sisätiloissa. Oletetaan, että se kasvaa suuremmaksi. Smith sanoo, että emme tiedä tapahtuuko se.

Peabodyn alkuperäiset omistajat kertoivat Smithille, että eläinlääkärit olivat suositelleet Peabodyn lopettamista. Se ei voinut syödä äitinsä rinnasta eikä kävellä. Lääkärit uskoivat sen olevan kuuro ja sokea.

Smith ajoi maan halki kaikesta huolimatta pelastaakseen Peabodyn.

Perheen koirasta tuli ystäviä.

Peabody oli vain pieni hevonen, kun Smith toi hänet kotiin.

Peabody oli alun perin selviytymistilassa. Peabody pelkäsi rakastaa, mutta tulee nyt hyvin toimeen koirien kanssa.

“Nyt kun se tietää, milloin ja missä se syö seuraavaksi, se lopetti koirien kanssa leikkimisen ja on alentanut puolustuskykyään. Ehkä se luulee, että siitä huolehditaan täällä.

Peabody on kasvanut pää ja leukalinja uuteen kotiin muuttamisen jälkeen. Peabody osaa nyt kävellä ja näkee hyvin. Peabody on kuuro, mutta on sopeutunut erittäin hyvin uuteen omistajaansa.

Smith yrittää myös opettaa Peabodylle olemaan siisti sisällä. “Tällä hetkellä se asuu sisällä koiriemme kanssa. Se tulee olemaan minun ikuisesti. Mutta toivon, että se kasvaa ja voi elää ulkona muiden hevosten kanssa. Jos ei, se pidetään sisällä.