Blog

Aloittelijan opas hevosten bestiin

Hevosurheilu on aina ollut mielenkiintoinen laji, josta punterit ovat nauttineet jo vuosia. Siitä lähtien, kun uhkapelaaminen on laillistettu tässä nimenomaisessa urheilulajissa, monet ihmiset ovat koukussa siihen. Jotkut tekevät säännölliseksi tavaksi käydä radoilla, ei erityisesti vessata, vaan vain tarkkailla ja tuntea jännityksen kiire ja juhlava ilmapiiri, joka ympäröi jokaista tapahtumaa.

Hevosurheilu on aina ollut jännittävä laji, josta punterit ovat nauttineet jo vuosia. Siitä lähtien, kun uhkapelaaminen on laillistettu tässä nimenomaisessa urheilulajissa, monet ihmiset ovat koukussa siihen. Jotkut tekevät säännölliseksi tavaksi käydä radoilla, ei erityisesti vessata, vaan vain tarkkailla ja tuntea jännityksen kiire ja juhlava ilmapiiri, joka ympäröi jokaista tapahtumaa. Tämä kilpailu voi olla hyvä pienen tulonlähde sivussa edellyttäen, että tiedät voittajahevos- ja jockey-joukkueen määrittämisen hyvät ja hyvät puolensa. Aloittelijana sinun pitäisi tehdä muutamia muistiinpanoja siitä, miten hevosista voi tehdä vetoa.

Tietojen kerääminen

Ennen kuin alat valita yleisön suosikkia ja sokeasti laittaa rahasi siihen, varmuuskopioi päätöksesi kourallisella tietoa rodusta ja sen pelaajista. Suosituin hevonen ei aina voita, ja sen sijaan, että oppisit vaikean tien menettämällä ensin rahasi, kuuntele paremmin hyviä neuvoja ammattilaisilta. Ota kopio kilpaohjelmasta ja tutki kaikkia mukana olleita pelaajia. Valitse ratsu, jonka olet päätellyt olevan hyvä voitto mahdollisuus ja oppia lisää siitä.

Tutkimus edelleen

Kun olet kaventanut valintojasi, kerää asiaankuuluvat tiedot eri lähteistä. Älä rajoita itseäsi siihen, mitä kisapaikka tarjoaa, koska on olemassa muita tietolähteitä, jotka voivat antaa sinulle enemmän kuin mitä löydät heidän ohjelmasivuistaan. Internet on hyvä paikka tehdä tämä, koska nyt on olemassa verkkosivustoja, jotka antavat sinulle perusteellisen laskennan hevosista ja niiden jockey-vastapuolista.

Päästä lähelle ja henkilökohtaisesti

Älä vain sovi sen kanssa, mitä olet lukenut ja kuullut uhkapeliyhteisöltä, koska joskus sinun on nähtävä asiat itse, jotta voit tehdä oikeat arviot. Ratsujen tarkempi tarkastelu on mahdollista, vaikka saatat olla vain paddockien katseltava. Katso eri kilpailijoita ja määritä heidän voittopotentiaalinsa ulkonäön, laakerin ja käyttäytymisen perusteella.

Tee omat tilastosi

Joskus valmis graafinen esitys ottelun voitoista ja tappioista on kätevä internetissä. Sellaisen tekeminen itsellesi voi viedä hieman kovaa työtä, mutta tekemällä niinFeature-artikkelit, se antaisi sinulle ehdottomasti varmuuden siitä, että sinun on varmuuskopioittava päätöksesi. Hyvä hevosurheiluopas voisi auttaa sinua näiden läpi, joten olisi myös hyvä idea hyödyntää sellaista. …