Blog

ratsastuskeskusteho

KUMPI ON PAREMPI: KIINTEÄ Ratsastuskilpailut tai TOTE?

Kumpaankin hevosvedonlyöntimenetelmään liittyy tietty riski. Tote -panoksen panos 5/1 voi olla arvoltaan vain 4/1 tai 3/1, kun kaikki vedot on tehty. Tai, kiinteä panos 5/1 ei koskaan anna enempää kuin 5/1. Vaikka kertoimet nousevatkin 6/1 tai 7/1 ennen vedonlyönnin päättymistä. Tästä syystä jotkut vedonvälittäjät tarjoavat “lähtöhinnan” tai niin sanotun “SP-kertoimen”. Sopimus koskee kertoimia vedonlyönnin päätyttyä. Tämä on usein melko lähellä Tote -kertoimia.

Tietenkin klubit kilpailevat vedonvälittäjien kanssa asiakkaiden panoksista. Siksi on olemassa kannustimia saada lisää Tote -vedonlyöntiä. “Kiinteän totuuden kertoimet” “ovat etusijalla näistä. Toisin sanoen vedonlyöjillä on nyt mahdollisuus lyödä vetoa kiinteillä kertoimilla Toten kanssa “tietokoneistettuna vedonvälittäjänä”. Voittosumma maksetaan vedonlyöntihetkellä asetetulla kertoimella ja tulostetaan lippuun.

Pienemmät valtion verot Tote -vedoista

Toinen klubien kannustin on ns. ”Puskuripalkinto”. Tämä on palkinto voittavasta ja Super Jackpotista maksetun osingon lisäksi. Esimerkiksi RWITC tarjosi äskettäin Mercedeksen Intian Derby -päivänä.

Kun valitset vedonlyönnin Toten tai vedonvälittäjien kanssa, otat huomioon vedonlyönnin kustannukset. Kuten yllä olevassa osassa todettiin, useimmat Tote -vedot alkavat Rs 10: stä. Ne voivat olla jopa Rs 2. Vedonvälittäjät puolestaan ​​vaativat vähintään 50 Rs: n panoksia. Lisäksi Tote -vedoista veloitetut valtion verot ovat usein puolet enemmän kuin vedonvälittäjien liput.

PARAS online -hevoskilpailuvedonlyöntisivustot: MITÄ VALITSE?
Voit sijoittaa satan nopeasti ja helposti parhaille online -hevosurheiluvedonlyöntisivustoille, kuten Bet365, Betway tai ComeOn! Intia. Nämä vedonlyöntialustat tarjoavat useita vedonlyöntimarkkinoita ja tarjoavat sinulle nautittavan ja turvallisen kokemuksen.

INDIAN RACE: HORSE RACING PAYOUT SÄÄNNÖT

Lopuksi vedonlyöjän tehtävä on tietää Intian hevosurheilun vedonlyöntisäännöt. Jos hevonen vetäytyy ennen kilpailua tai hänet hylätään, se voi vaikuttaa suuresti lopputulokseen ja Intian hevoskilpailun kertoimiin. Lisäksi on tärkeää tietää, mitä toimenpiteitä on toteutettu kuolleen lämmön takaisinmaksua varten. Tämän seurauksena tämä auttaa välttämään ikäviä yllätyksiä maksuikkunassa.

Jos olet Intian hevosurheilun fani, Delhi Race Club ja Madras Race Club ovat kaksi suosituinta klubia, joista löydät hevosurheilumaailman parhaan toiminnan.

LYHYT HISTORIA INTIAALISISTA KILPAILUVETOISTA

Vuonna 1996 Intian korkein oikeus päätti, että hevosurheiluvedonlyönti on taitopeli, ei vain onnea. Tämän päätöksen jälkeen Intian hevosurheilun suosio on noussut.

Nykyään Intiassa on kuusi Turf -viranomaista. Nämä kilpailuseurat järjestävät intialaisia ​​kilpailutapahtumia yhdeksällä eri maassa sijaitsevalla kilparadalla, joissa on omat pari-mutuel-panostusasemat ja radanvarren vedonvälittäjät. Useimmissa osavaltioissa on myös monia radan ulkopuolisia ja ratojen välisiä vedonlyöntikeskuksia. Kaikki tarjoavat suoran TV -lähetyksen kilpailuista ja hyväksyvät vedot tiskiltä.

Hevosurheiluvedonlyönti on laillinen ja säännelty ala. Intialaisilla on monia mahdollisuuksia lyödä vetoa kansainvälisistä hevoskilpailuista verkossa. Tämä sisältää sellaiset sivustot kuin Bet365 ja 10Cric.com.

INTIAALINEN KILPAILU: TÄNÄÄN ONLINE HORSE RACE SATTA

Intian turvaviranomaiset vartioivat vaikeasti saavutettua oikeuttaan tarjota pari-mutuel-vedonlyöntiä kilparadallaan ja sen ulkopuolella. He sietävät urheiluvedonlyöntisivustoja.

Vedonlyöjillä on kuitenkin laajemmat oikeudet. Rahan heittäminen hevosille on taito, eikä siksi ole uhkapelilakien alaista. Tietojemme mukaan mikään laki ei estä ihmisiä asettamasta hevosurheiluvedonlyöntejä ulkomailla sijaitseviin online -panostussivustoihin. Hyderabadista Amerikan Kentuckyn Derbyyn Englannin St.Leger Stakesiin ja jopa Japan Cupiin on monia tapahtumia, joissa intialaiset voivat lyödä vetoa suosikkiurheilustaan ​​verkon kautta.