Blog

ratsastuskeskusteho

Kuinka panostaa quinellaa

Quinella vaatii vedonlyöjiä valitsemaan kilpailun kaksi parasta, mutta määrittämättä tarkkaa maalijärjestystä. Jos esimerkiksi panostat quinellaa numeroihin 1 ja 3 ja ne pelaavat ensimmäisenä ja toisena kummassakin järjestyksessä, voitat voittolipun.

Tämän seurauksena jotkut ihmiset pitävät quinellaa tarpeettomana panoksena. Se on samanlainen kuin tarkka, mikä edellyttää vedonlyöjien valitseman kaksi parasta sijoittajaa oikeassa järjestyksessä. Jos pelaat boxed -täsmennystä – lyöt vetoa valitsemistasi valinnoista molempiin suuntiin – eikö se ole sama kuin quinella?

1 dollarin tarkan laatikon pelaaminen numeroilla 1 ja 3 maksaa 2 dollaria, koska vedot kahdella lipulla – 1 yli 3 ja 3 yli 1. 1 dollarin quinella -vedonlyönti numeroilla 1 ja 3 maksaa 1 dollaria, koska maalijärjestys ei ole tärkeä ja molemmat tulokset katetaan yhdellä panoksella.

Vaikka vain muutamat kilparadat Pohjois -Amerikassa tarjoavat quinella -panostusta, kuten vesijohto kilpailuissa 2 ja 4, veto tarjotaan yleisesti ulkomaille, mukaan lukien Sha Tinin ja Happy Valleyn Hongkongissa. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä kansainvälisiin kilpa -autoihin, kannattaa ottaa hiuksiin muutama quinella -panostamisstrategia.

Quinella -panostamisstrategiat

Joten miten quinellaa pitäisi pelata? Jos sinusta tuntuu, että kaksi hevosta kilpailussa ovat selvästi parhaita, mutta sinulla ei ole mielipidettä siitä, kumpi on parempi, quinella on hyvä veto pelata. Voit käyttää panostusbudjettisi yhteen lippuun, mikä maksimoi sijoitetun pääoman tuottamatta kuluttamatta senttiäkään varmuuskopiointiyhdistelmiin.

Voit käyttää quinellalla myös enemmän kuin kahta hevosta. Jos käytät neljää juoksijaa, esimerkiksi #1, #3, #7 ja #8, saat käteisvoittolipun, jos mikä tahansa neljän hevosen yhdistelmä sijoittuu ensimmäiseksi ja toiseksi. Ainoa ongelma tässä strategiassa? Kustannukset ilmapallo nopeasti. Tässä esimerkissä panostat kuuteen quinellaan (1/3, 1/7, 1/8, 3/7, 3/8 ja 7/8), joten 1 dollarin lippujen sijoittamiseksi sinun on maksettava 6 dollaria , mikä leikkaa voittomarginaalisi.

Vaihtoehtoinen strategia, jos pidät yhdestä juoksijasta enemmän kuin muut, on näppäillä haluamasi juoksija quinellaan. Jos luulet, että numero 1 sijoittuu ehdottomasti kahden parhaan joukkoon, voit pelata yhden 3,7,8: lla, mikä edellyttää vain kolmen yhdistelmän (1/3, 1/7 ja 1/8) pelaamista kohtuullisemmalla 3 dollarin hinnalla .

Milloin ei pitäisi pelata quinellaa?

Quinella tulee lyhyeksi, jos uskot, että yksi hevonen on lähes varma voittaja ja haluat yksinkertaisesti pelata toisen tai kaksi juoksijaa toiseksi. Vedonlyönti selkeästä (esim. #7) quinellasta loogisella toisella sijalla (esimerkiksi #10) ei ole järkevää, koska quinellan suunnittelu tarkoittaa, että peität mahdollisuuden, että standout juoksee toiseksi .

Jaat pari-mutuel-poolin vedonlyöjien kanssa, jotka suosivat numeroa 10, mutta onnistuivat pelaamaan quinellaa numerolla 7. Tässä esimerkissä sinun olisi parempi pelata suora 7/10 tarkasti samalla hinnalla. Voitto on lähes varmasti korkeampi, koska et jaa pari-mutuel-poolia vedonlyöjien kanssa, jotka suosivat #10 päälle.

Seuraavan kerran, kun kansainvälinen kansainvälinen kilpailupäivä tulee, harkitse quinellan kokeilua. Oikeissa olosuhteissa se voi olla yksinkertainen ja houkutteleva panos pelata.