Blog

Hevosurheiluvinkkien ymmärtäminen

Vedonlyönti kilpailussa voi olla hauskaa, varsinkin jos voitat. Vaikka kaikki, jotka lyövät, eivät varmasti voita. Tapa menestyä tässä voi olla vaikea, koska sinun on harkittava monia asioita, ennen kuin voit päättää, kenelle voit tehdä vetoa. Hevosurheiluvinkkien ymmärtäminen voi auttaa sinua ymmärtämään peliä ja se auttaa sinua saamaan enemmän rahaa.

KOULUTTAJAT JA JOCKEYT

Kouluttajat ovat niitä, jotka suunnittelevat hevosen harjoittelua pitääkseen ne kunnossa, jotta heillä on kestävyyttä juosta kilometrejä. He kouluttavat heidät tekemään heistä vahvoja ja yli kilpailijansa. Jockeyt taas ratsastavat hevosilla kilpailun aikana. Heidän tehtävänään on rakentaa ystävyys hevosen kanssa, jotta he voivat luottaa siihen, että he ratsastavat seinillä ja myös kannustaa heitä juoksemaan nopeammin kuin muut. Sekä kouluttajan että jockeyn työt ovat monimutkaisia, koska hevosen voitto on jonkin verran riippuvainen niistä. Kun pidät vetoa, varmista, että harkitset niitä ja tutustut heihin enemmän lukemalla kilpailulomakkeen tai menemällä nettiin tarkistamaan, kuka johtaa luettelossa alan parhaana.

MENNEET KISAT

Julkaistussa lomakkeessa on kaikkien turnaukseen liittymässä edellisten hevosten tiedot. Se sisältää asemansa ja ennätyksensä. Ota myös huomioon sen historia tietyssä kilpailussa, etäisyydessä ja maanpinnassa. Arvioi, miten he käyttäytyvät, kun he ovat paddockissa ja kun he ovat kilpa-ajossa. Heidän ei pitäisi olla levottomia, koska he saattavat menettää energiansa jo ennen peliä.

MÄÄRÄ, JOKA ON MÄÄRÄ

Yritä maksimoida voittosi minimoimalla tappiosi. Jopa parhailla puntereilla on enemmän tappioita kuin voittoja. On hyvä, jos voitat yhden kuudesta vedosta. Ole varovainen sen suhteen, kuinka paljon vetoa puolestasi saatat menettää kaikki ansiosi. Sinulla on oltava hyvä vastine rahoillesi. Älä hae pieniä tuottoja, kuten 20-30 senttiä, kun saat 10 dollaria dollarilla. Ole lisäksi nopea päättämään, kuka lyö vetoa, kuten hevoset, kouluttajat ja jockeyt, jotka pidät jollekin, voi voittaa sinut siihen.

Jos haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi, panosta vain yhdellä vedolla tai aseta vedot. Voit mennä trifecta tai exactas koska he maksavat enemmän, mutta ne voivat olla vaikea osua. Yritä lukea mitään urheilusta, kuten artikkeleita ja online-kilpailulomaketta. Tee tutkimuksesi breedsPsychology-artikkeleista, hevosista ja sen jockeyista ja kouluttajista. Tämä auttaa sinua saamaan lisätietoja pelistä, jotta voit paremmin strategisoida hevosten vedonlyöntitaitojasi.