Blog

Hevosurheiluvedonlyonnin tyypit

Tutustuminen eri vedonlyöntityyppeihin auttaa sinua tekemään parempia vedonlyöntipäätöksiä.
Tässä on luettelo hevosten vedonlyöntityypeistä:

Kautta linjan – Tämä on veto hevoselle näyttää, paikka ja voittaa. Jos hevonen tulee ensin, pelaaja voittaa kolmella tavalla. Jos se tulee toisena, pelaaja voittaa kahdella tavalla ja jos hevonen saa kolmannen sijan, pelaaja voittaa vain yhdellä tavalla. Hevosen on oltava vähintään kolmantena, jotta pelaaja voi voittaa mitä tahansa.

Vedonlyönnin säännöt

Bridge jumper – Tämän tyyppistä vetoa käytetään viittaamaan epätavallisen suureen vetoon, joka asetetaan yhdelle hevoselle. Nimi on humoristinen, sillä se johtaa siihen, että pelaaja hyppää sillalta, jos hevonen häviää. Summa on yleensä 100 000 dollaria tai enemmän.

Päivittäinen tupla – Tämä on suosittu vetotyyppi, joka vaatii kahden peräkkäisen kilpailun voittajia. Pelaajan on esimerkiksi voitettava kaksi voittajahevosta ensimmäisessä ja toisessa kilpailussa voittaakseen. Yksittäisen kilpailun voittajan arvaaminen on tarpeeksi vaikeaa. Yritä arvata kaksi voittajaa!

Kuollut kuumuus – On hyvin harvinaista, että hevoset tulevat ensin samanaikaisesti. Yleensä voittajat voidaan määrittää valokuvaerottelun avulla. (eli erottaa hevoset maaliviivalla otettujen valokuvien perusteella). Harvoissa tapauksissa voittajia ei kuitenkaan voida määrittää. Pelaajat, jotka vetoavat kuolleesta kuumuudesta, voittavat tällaisissa tapauksissa.

Exacta (tai Perfecta) – Tämäntyyppisessä valinnassa pelaajan on valittava saman kilpailun kaksi ensimmäistä voittajahevosta. Esimerkiksi hevosten, joille hän on kiinni, on tultava ensimmäisenä ja toisena. Muuten hän häviää. Tämä on erittäin suosittu vetotyyppi.

Rahassa: Tämä vedonlyöntityyppi on samanlainen kuin Exacta. Pelaaja panostaa kuitenkin kolmeen hevoseen kahden sijaan. Toisin sanoen hevosten on saatava kaikki kolme kärkipaikkaa – ensimmäinen, toinen ja kolmas, jotta pelaaja voittaa.

Urheiluvedonlyönti Netissä

Lukko – Tämä on epävirallinen sana, jota käytetään tarkoitamaan, että veto on varma voitto. Käytä tätä sanaa keskusteluissa, jos haluat kuulostaa hevosvedonlyönnin asiantuntijalta!

Nenällä – Tämä tarkoittaa hevosen lyöminen vetoa vain voitosta.

Paikka – Hevonen ottaa toisen sijan maalissa.

Aseta veto – Pelaaja asettaa vetoa, että hevonen lopettaa ensimmäisen tai toisen.

Show – Panos on, että hevonen tulee kolmannelle sijalle.

Paikka kuusi (tai enemmän) – Tämäntyyppinen veto sisältää kaikkien kilpailujen voittajien valitsemisen päivälle. Jos kisoja on 6, kaikki 6 kilpailun voittajat on valittava. Siksi tätä vetoa kutsutaan sijaksi kuusi. Jos kisoja on enemmän, nimi voi olla sijalla seitsemän ja niin edelleen.

On olemassa monia muita panostyyppejä. Muista tehdä lisää tutkimusta ennen vedonlyöntiä. Joitakin termejä tai lauseita käytetään merkitsemään samaa asiaa.