Hevosvedon Tyypit

Akku

Tämä on monen kilpailun panos. Valinnat tehdään yhdellä hevosella kussakin 2-6 eri kilpailussa voittaa tai sijoittaa. Jos ensimmäinen valinta onnistuu, voitot siirtyvät seuraavaan valintaan. Niin kauan kuin valinnat ovat onnistuneita, siirtäminen jatkuu, kunnes kaikki valinnat maksavat. Jos jopa yksi valinta on väärä, koko panos häviää.

Bar Bet

Tämä uusi hevosurheiluvedonlyönti, jonka RWITC esitteli, on veto siitä, että mikä tahansa muu hevonen kuin suosikki voittaa. Toisin sanoen se on veto suosikin häviämisestä. Kaikki muut kilpailun voittaneet hevoset maksavat osinkoa.

Jodi

Tämä hevosvedonlyöntiveto ei ole vielä laajalti saatavilla, ja se on Win -veto kahden hevosen yhdistelmästä yhdessä kilpailussa. Kumpikin voitetuista hevosista maksaa osinkoa. Toten vähimmäispanosyksikkö on Rs 10. Lippu tulostaa voittosumman.

Kenchi

Tämä panos edellyttää hevosvedonlyönnin voittajien valitsemista vähintään kolmessa tai enintään viidessä kilpailussa. Vähintään kaksi voitettavaa hevosta maksaa osinkoa.

Tanala

Kolme valintaa lyödään yhdessä, jotta ne ovat 1., 2. ja 3. sijan yhdessä kilpailussa valitussa järjestyksessä. Oikein valittu voittaja, mutta toinen ja kolmas vaihtoehto käännetään, maksaa lohdutusosinkoa.

Diskantti

Tämä panos edellyttää kaikkien kolmen vedonlyönnin voittajien valitsemista. Vain yksi tai kaksi oikeaa valintaa ei maksa lohdutusta.

POOLS BETTING VS. KIINTEÄT ODDS

Banglore Turf Club, Intian hevosurheilu Se laskee yhteen kaikki tietyssä kilpailussa tai kilpailuyhdistelmässä tehdyt panokset, vähentää verot ja maksut sekä jakaa voitot voittajien kesken osinkoina tai voittoina.

Tässä mielessä tarjotut kertoimet ovat “vaihtelevia”. Ennen kuin panostaminen päättyy ja kilpailu alkaa, kertoimet nousevat tai laskevat riippuen siitä, kuinka monta panosta tehdään ja minkä arvon. Tote board (tietokonepohjainen näyttö) näyttää milloin tahansa senhetkisen hinnan (kertoimet).

Kukin klubi hyväksyy vedot satoihin kilparadoille asetettuihin automaattisiin Tote -koppeihin. Voit myös lyödä vetoa menemällä miehitettyyn Tote -ikkunaan ja ostamalla käteiskupongin Tote Service Outletista. Tai soittaa Toten radanvarrella kulkevalle operaattorille, jolla on kädessä pidettävä tietokone. Jotkut klubit toimivat myös radan ulkopuolella sijaitsevissa keskuksissa, joissa näytetään televisiokilpailuja. Siellä voit asettaa Tote -panoksia. Laitoksesta riippumatta kaikista tehdyistä Tote -panoksista tulee osa samaa jaettua poolia.

Toisaalta vedonvälittäjät tarjoavat yleensä “kiinteitä kertoimia”, jotka maksavat tietyn koron, jos panos onnistuu. Esimerkki olisi hevosen valitseminen voittoon kertoimella 5/1. Jokainen panostettu rupia voittaa viisi, jos veto onnistuu. Näin vedonlyöjä saa panoksesta kiinteän hinnan. Ei väliä myöhemmillä nousu- tai laskukertoimilla. Se on yksi jännittävimmistä kilpailuista hevosurheilun suhteen.