karoliinaOlen Karolina Blom, 39-vuotias ratsastuksenohjaaja. Valmistuin tähän mielenkiintoiseen ammattiin keväällä 2016 Ypäjän hevosopistolta, mutta olen ratsastanut 9-vuotiaasta lähtien. Pidän kovasti ratsastuksen opettamisesta ja iloitsen aina, kun oppilaat kokevat oivalluksia. Pyrin opettamaan havainnollistaen ja keskustellen. Tärkeänä asiana ratsastuksessa pidän kontaktin luomista hevosen ja ratsastajan välille. Turvallisuus syntyy selkeydestä ja asioiden ennakoinnista ja suunnitelmallisuudesta. Hevosia haluan kohdeltavan hyvin ja asiallisesti.

Itse valmentaudun säännöllisesti ja  kilpailen kouluratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla. Minulla on kaksi valloittavaa hevosta; Bel Amour ja Paris.

Oma valmentautumiseni on tärkeä osa opettamistani. Kun tulen vaikka viikonloppuvalmennuksesta, olen täynnä intoa kertoa uusista asioista joita olen oppinut ja haluan todellakin jakaa omaa oppiani eteenpäin!

Hevoset ovat mielettömän upeita eläimiä joilta voi oppia valtavasti. Sydämellisesti tervetuloa kokeilemaan ratsastusta ja hevoselämää tunneilleni!

Ja muuten, olen vakuuttunut seuraavasta: ”Ratsastus ja hevosharrastus on laji joka tekee hyvää ihmiselle niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla!”